Hva kan jeg hjelpe deg med?

Noen ganger får jeg spørsmål om hva det er jeg egentlig jobber med. Du kan lese om alle tjeneste jeg tilbyr her, men kort fortalt er det dette jeg gjør: Jeg holder foredrag, rådgir, veileder og kurser bedrifter i bruk av digitale kanaler, og jeg drifter bedrifters kontoer i sosiale medier – som Instagram eller Facebook.

Jeg jobber altså strategisk med å gi de beste råd og veilede bedrifter i bruk av digitale kanaler. Og jeg jobber aktivt og kreativt med å lage innholdsplaner eller å være innholdsskaper på bedrifters kontoer i sosiale medier. I tillegg skriver jeg tekster til sosiale kanaler, nettsider, blogg, brosjyrer m.m. Jeg nyter å jobber kreativt og strategisk og er opptatt av å tenke langsiktig på vegne av din bedrift.

Jeg har mange års erfaring med markedsføring og kundedialog. Jeg er utdannet reklame- og merkekommunikatør og prosess- og prosjektleder, og jeg har jobbet operativt med digital markedsføring siden 2011. Jeg stortrives med å jobbe med dette! Min bakgrunn gjør at jeg enkelt kan kommunisere på tvers av kanaler, lage innhold som passer bedriftens profil og tenker alltid helhetlig når det kommer til kommunikasjon.

Jeg kan altså hjelpe deg og din bedrift med litt eller veldig mye når det kommer til digital markedsføring; fra veiledning eller til full drift. Valget er ditt – jeg gleder meg til å høre fra deg!

Siril

© Kristian Nilssen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *