Referanser

Jeg har jobbet med og jobber med ulike bedrifter. Jeg har driftet Facebook-sidene deres, Instagram-kontoer, skrevet tekster til nettsider, blogg, brosjyrer og annet reklamemaeriell, holdt kurs og foredrag, og dette er noen av dem og deres uttalelser omkring samarbeidet:

Blink Hus: Er innholdsskaper og administrator på Facebook-siden og Instagram-kontoen.
“Siril Stegane har siden 2013 arbeidet med Facebook og Instagram for oss i Blink Hus-kjeden. Arbeidet har bestått i å drifte de ulike kontoene og svare på alle de utallige henvendelsene vi får. Siril har også hatt ansvar for kontoene til en del av våre medlemsbedrifter. Dette har hun utført på en flott måte. Siril kan disse mediene, hvordan de virker og hvordan man kommuniserer. Hun kommer med mange flotte forslag når vi legger planer og følger med på hvordan mediene utvikler seg. Siril ser helhet og er dyktig til å publisere fra vår web og blogg. I tillegg kommuniserer hun med våre kunder som skal bygge, og eksponere de som har bygd på utmerket måte. Jeg kan anbefaler Siril på det sterkeste og er så glad for å jobbe sammen med henne.” Jorun Marie Frøyse, grafisk designer i Blink Hus-kjeden

Jessheim storsenter: Jeg holdt foredrag/kurs om markedsføring på Facebook og jeg kurset markedsavdelingen i Snapchat. I tillegg driftet jeg Facebook- og Instgaram-kontoene i perioder, annonserte, var innholdsskaper og rådgiver.
“Siril har jobbet for oss med sosiale medier i deler av 2014 og hele 2015 og 2016. Hun har arbeidet strategisk med å optimalisere Facebook & Instagram og etablere oss på Snapchat. Siril har i perioder styrt både Facebook–konto og Instagram-konto. Dette gjorde hun med nøyaktighet og god kommunikasjon til våre følgere. Hun var en god pådriver og motor i vårt arbeid i sosiale medier. Siril har stor teknisk forståelse, er idérik, kreativ og dyktig innen sitt fag. Hun er både lett å samarbeide med og lett å like.
Jeg gir Siril mine beste anbefalinger.” Line Gustavsen, markedssjef på Jessheim Storsenter.

Norefjell365: Administrerte Facebook-siden og Instagram-kontoen og skapte innhold til disse kanalene. Jeg har levert tekster til markedsmateriell og nettside.
Vi er takknemlige for å han med oss Siril som samarbeidspartner. Hun har bistått oss innledningsvis med å åpne, skape innhold og administrere sosiale medier. Hun har også utført verdifullt arbeid med tekster til markedsmateriell og nettside. Vi opplever at hun har en meget god evne til å sette seg inn i bedriftens produkter og hvordan teksten best mulig kan tilpasses sitt marked. Det er alltid hyggelig å jobbe med Siril og leveransene er alltid av topp kvalitet og på tid. Vi gir henne våre varmeste anbefalinger!” Linda Nore, Norefjell365

Trikom: Jeg ble leid inn av Trikom AS i Arendal for å holde kurs i Instagram for bedrifter.
“Siril fikk oss til å jobbe og praktisere det vi hadde lært fra første stund. Ingen spørsmål var dumme og hun snakket med oss og ikke til oss! Jeg synes det er herlig når noen byr på seg selv og kan stråle slik Siril gjør! Man blir rett og slett bare glad av å være i hennes nærvær!” Trine Omholt Jakobsen, daglig leder i Trikom AS.

Prestfoss Hagesenter AS: Jeg er innholdsskaper og administrator på Facebook-siden/Instagram-kontoen og annonserer på vegne av kunden.
“Vi tok kontakt med til Siril først og fremst for å øke omsetningen og lønnsomheten i bedriften og også styrke omdømmet vårt. Det mener vi bestemt at er gjort opp gjennom disse årene. Vi har jobbet med sosiale medier med et langsiktig mål, bygget stein for stein, og ikke i rykk og napp – det er en suksess. Vi timet dette veldig godt for vår bedrift og har hatt positiv omsetningsøkning hvert år siden vi startet samarbeidet i 2012. Det er ingen tvil om at å få hjelp med sosiale medier hjelper!” Gry Brynslund, daglig leder Prestfoss hagesenter AS

Strømmen storsenter: Jeg laget innhold til Facebook-siden, administrerte denne, svarte på henvendelser og skapte dialog med kundene. Jeg skrev også innlegg på senterets blogg, Shoppingblogg.no.
“Siril har vært en dedikert person som vi opplever som positiv og effektiv. Hun har vært pådriver for å komme opp med kreative ideèr for Strømmen Storsenter.” Christin Brandt, markedssjef på Strømmen storsenter.

Sortere.no / LOOP: Jeg holdt kurs i innholdsskaping/dialog på Facebook.

Blink Hus Sigdal: Laget reklametekster til kampanjemateriell – web og katalog. “Siril har laget veldig gode innholdstekster vi kan bruke i all type materiell. Hun har også hjulpet oss med nytt og bra slagord, hjulpet oss med Facebook-annonsering og kommet med masse gode tips. Siril er ei veldig imøtekommende dame og gjør seg godt forstått med hvor hun vil med materiellet hun lager. Kan ikke gjøre annet enn å anbefale henne videre på det sterkeste til alle som måtte ha behov for de tjenestene hun tilbyr.” Gunbjørn Vidvei, daglig leder i Blink Hus Sigdal

Top Temp bemanning“Siril har hatt ansvar som community manager for Top Temp bemanning sin facebookside. Dette samarbeidet har gått strålende. Siril satte seg raskt inn i vårt forretningskonsept. Hun har vist stor forståelse for våre ønsker og behov i vår  kommunikasjon samtidig som hun er meget dyktig på å veilede og å se muligheter for vår bedrift. Jeg har 100% tillit til Sirils kompetanse som «ghost writer» og gir henne mine beste anbefalinger» Heidi Ringdahl, markedsansvarlig i Top Temp bemanning.

Smart Club: “Siril Stegane har styrt Smart Club sin Facebook-konto i et knapt år. Hun har gjort det profesjonelt med gode og raske svar på henvendelser, der våre “venner” har oppfattet det som om de interagerer direkte med Smart Club. Hun anbefales i tilsvarende oppdrag.” Per-Olav Andersen, markedssjef i Smart Club.

Kongsberg Skisenter“Siril Stegane har vintersesongen 2011/2012 arbeidet som vår Facebook-ansvarlig. Arbeidet har bestått i å slippe nyheter på Facebook, legge inn bilder og videoklipp og svare på alle de utallige henvendelsene vi får i sesongen. Dette har hun utført på en flott måte. Kommunikasjonen mellom undertegnede som fagperson på skiheisdrift og Siril som Facebook-ansvarlig har gått utmerket og Facebook har endt opp i å bli en av våre viktigste kommunikasjonskanaler. Vi har som sagt vært meget fornøyd med Siril og kan absolutt anbefale henne til slike oppgaver.” Peer Bakke, Daglig leder i Kongsberg Skisenter.

Fursetgruppen: Ekebergrestauranten, Grilleriet, Tjuvholmen sjømagasin: “Vi ble kjent med Siril Stegane da hun jobbet i OMG. Siril var en av de som oppdaterte Facebook for noen av våre restauranter. Hun kom opp med ideer til godt innhold på Facebook-sidene og forfattet statuser som bidro til engasjement fra kundene våre. Vi ønsker Siril lykke til med nye utfordringer!” Line Akerlind, Booking og Markedsansvarlig for Fursetgruppen restaurant group.

Hoppensprett: Kurset/veiledet markedsavdelingen.

SkiHurdal: Kurset/veiledet markedsavdelingen.

Renault i Norge: Var community manager for deres Facebook-side.

Gullvekten: Var community manager for deres Facebook-side.

Oslo S: Var community manager for deres Facebook-side.

Selvaag bolig: Var community manager for deres Facebook-side.

Junior-NM i friidrett 2012: Administrerte Facebook-siden, Instagram-kontoen og Twitter-kontoen.

Emergence School of Leadership: Var administrator på Facebook-siden. Har gitt råd ved annonsering i sosiale medier.

Norsk alpakka og ÅKE: Hjalp til med annonsering.

Nor-ka: Opprettet siden og ga råd til innhold og annonsering.

M.E Consulting – din bilforhandler: Opprettet siden og ga råd til innhold og annonsering.

Norwegian Export Import: Opprettet siden og ga råd til innhold og annonsering.

Fragåt farve og miljø: Er innholdsskaper og administrator på Facebook-siden/Instagram-kontoen siden høsten 2012.

Eventyrsmak: Var innholdsskaper og administrator på Facebook-siden og Instagram-kontoen.

Stegane sportsreiser: Oppdaterer nettsiden og administrerer Facebook-siden.

Uvdal – Tettere på naturen: Annonserte på vegne av denne siden og laget kampanjer med formål om å trekke turister til bygda.

M/S “Kryllingen”: Administrerte Facebook-siden.

Midtkraft: Jeg holdt kurs, veiledet og annonserte på vegne av kunden.

Sigdal og Modum Bygdeservice: Oppdaterte nettsiden og Facebook-siden samt annonsering.

OTZshoes Norway: Satt opp ny side med historiske hendelser, veiledet og laget kampanjer.

Hallingdal Regionråd: Holdt kurs om markedsføring på Facebook

Hallingdal Etablerersenter: Holdt kurs om markedsføring på Facebook

Buskerud Næringshage: Holdt kurs om markedsføring på Facebook

Haglebu Feriesenter: Holdt kurs om markedsføring på Facebook

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *