1 år og omtale på Hegnar.no

1. september 2013 var Communicated by Siril ett år. Et helt år!

Det er over 365 dager siden jeg sa opp jobben i byrået OMG i Oslo og satset for meg selv. Dette året har gått fort selv om det også har vært perioder der alt har gått i et roligere tempo. Når jeg får det på avstand, kan jeg si at det er gøy med slike skifter, intervaller, selv om det leker litt med gründerhjertet. Nå er jeg veldig klar for høsten – jeg har allerede en del nye oppdrag i boka, men ønsker meg flere. I tillegg har jeg mine faste kunder jeg jobber for og  som jeg setter stor pris på å få samarbeide med.

Sosiale medier Communicated by Siril Stegane Facebook twitter instagram vine hjelp med sosiale medier

I forbindelse med at jeg flyttet ut av storbyen og laget min egen arbeidsplass, ble jeg intervjuet av Hegnar online på kvinne-sidene deres. På disse sidene intervjuer de ledere og gründere om deres jobbhverdag o.l.

Siril Stegane sosiale medier facebook twitter vine instagram kurs hjelp rådgivning hvordan lage facebookside Hegnar kvinner egen bedrift

Og jeg må jo si jeg humret litt da intervjuet med meg plutselig stod side om side med en artikkel om kronprinsessen. Digital humor.

Siril Stegane hjelp sosiale medier facebook twitter vine instagram pinterest kronprinsesse mette-marit digitalt byrå

Du kan lese intervhuet med meg her: http://www.hegnar.no/kvinner/article740938.ece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *